2 Mayıs 2009 Cumartesi

SORUNLAR BEYAZ MASADA ÇÖZÜLECEK


Safranbolu Belediyesinde yeni dönem Belediye Başkanı olan Dr. Necdet Aksoy’un en önemli projelerinden birisi olan “BEYAZ MASA” günlerdir süren yoğun çalışmalar sonucu hayata geçirildi.
Seçim Sürecinde açıkladığı projelerini hayata geçirmeye başlayan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, sözünü tutmaya devam ediyor. Vatandaşlar belediyeye geldiklerinde beyaz masa’da bütün problemlerini anlatıp sorunlarının çözümü noktasında en iyi hizmeti alacaklar. Karabük il ve ilçeleri arasında bir ilk olan Beyaz Masa projesi Safranbolu’da hizmet vermeye başladı.
Beyaz masa nedir? Beyaz Masa, Halkla İlişkiler birimi bünyesinde hizmet veren, Belediye birimlerinin çözmesi gereken sorunları, dilekçeye dökerek ilgili birimlere gönderen bir hizmettir. Vatandaşların verdiği veya beyaz masa da hazırlanan dilekçelerin takibini de yaparak çözüme ulaştırır.
Beyaz Masaya 153 nolu telefon aranarak dilek ve şikayetler bildirilip, takibi de yapılabilmektedir.
Vatandaşların herhangi bir işinin takibi için Beyaz Masa'ya gelindiğinde, Belediye bünyesinde hangi birimle görüşülmek istenirse, yönlendirme yapılarak veya bizatihi ilgilenilerek yardımcı olunmaktadır.
İnternet ortamında http://www.safranbolu.bel.tr/ adresinden beyaz Masayı seçerek Safranbolu belediyesine başvuruda bulunulabilecektir. Yapılan bütün başvurularda geri dönüş yapılmakta olup vatandaşlar sonuçla ilgili bilgilendirilmektedir.

Hiç yorum yok: