8 Haziran 2009 Pazartesi

ÜNAL VE KEKİLLİ ÖSS SORULARINI ÇÖZECEK

Açı Dersanesi Öğretmenlerinden Oğuzhan Ünal ve Nuri Kekilli 14 Haziraen tarihinde CNN türk tarafından yapılacak olan ÖSS ile ilgili Programa Karabük AÇI Dersanesi Öğretmenleri katılacak ve Soruların Cevaplarını açıklayacaklar
AÇI Dershanesi Matematik öğretmenlerinden ve aynı zamanda AÇI Dershanesi yönetim kurulu başkanı olan Oğuzhan Ünal ve tarih öğretmenlerimizden Nuri Kekilli 14 Haziran 2009 Pazar günü CNN Türk televizyonunda ÖSS soru çözümlerini gerçekleştirecek ekipte yer alacak.
ÖSYM’nin sınav yasağının kalkmasından hemen sonra öğrencilerin heyecanla beklediği, ÖSS soru çözümleri programı yayına girecek.
AÇI Dershanesi Öğretmenleri Oğuzhan Ünal ve Nuri Kekilli daha önce de TGRT ve FOX TV’nin davetlisi olarak 3 yıl soru çözümleri yapan ekipte yer almış, ekranda ÖSS sorularını çözerek Karabük’ün de tanıtımına katkıda bulunmuşlardı.
AÇI Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ünal AÇI dershanesi olarak ÖSS'ye girecek tüm öğrencilere başarılar diliyor, sınavdan sonra CNN Türk ekranlarına davet ediyoruz. dedi

Hiç yorum yok: